Velashape/smooth

Vela Smooth – o tehnologie folosita de starurile de la Hollywood impotriva celulitei si nu numai. Aparatul are rezultate dovedite clinic si stiintific. Avand functii multiple acesta este extrem de apreciat de vedetele de la Hollywood, vedete precum: Kim Kardashian, Sharon Stone, Jennifer Aniston si Demi Moore.

Velasmooth a revolutionat lumea esteticii corporale fiind primul dispozitiv non invaziv , demonstrat clinic ca avand cele mai eficiente rezultate pe tratarea celulitei si reducerea circumferintei.

vela-smoothVelaSmooth utilizează tehnologia Elos ce a revoluţionat piaţa estetică, fiind prima şi singura tehnologie inovatoare ce combină 4 tehnici: energia optică infraroşie, radiofrecvenţa bipolară, vacuumul endermologic pulsat şi mobilizarea mecanică profundă. Elos, tehnologie unică si brevetată, este o abreviere a sinergiei electro-optice: “electro” reprezintă curentul de radiofrecvenţă (RF) bipolară, iar “optic” reprezintă energia optică infraroşie.

Peste 80% din femeile cu o vârstă de peste 20 de ani, indiferent de greutate, sunt afectate de celulită. Aceasta apare atunci când celulele adipoase, aflate în cel mai profund strat al pielii, cresc în dimensiune din cauza stocării unei cantităţi foarte mari de grăsime. În timp, celule supradimensionate împing suprafaţa pielii în sus, ducând la apariţia aspectului de „coajă de portocală”.
  • Combinatia sinergica de energii RF cu cele infrarosii , creste difuzarea oxigenului intracelular prin incalzirea pielii.
  • Vacumul si rolele special concepute manipuleaza si netezesc pielea pentru a facilita livrarea sigura a energiei catre tesuturi intr-un mod cat mai eficient
  • Rezultatul final reprezinta cresterea metabolismului energiei depozitate (are loc procesul de lipoliza) , cresterea drenajului limfatic si reducerea marimii stratului de grasime.
  • Beneficiile:O reducere a circumferintei zonei tratate si un aspect mult mai neted a suprafetei pielii.
    Datorită tehnologiei Elos, tratamentul cu VelaSmooth asigură o penetrare selectivă şi în profunzime a dermului, în maximă siguranţă, iar rezultatele – îmbunătăţirea aspectului pielii şi a conturului corpului – sunt vizibile încă de la primele şedinţe. Totodată tratamentul duce la o îmbunătăţire a circulaţiei sangvine şi o diminuare a eventualelor dureri musculare.
VelaSmooth este soluţia perfectă pentru tratarea celulitei, conturarea şi retonifierea zonelor « cu probleme » precum şoldurile, abdomenul, linia braţelor sau a gâtului, deoarece permite profesionistului estetician să acţioneze precis şi selectiv pe zonele dorite. Tratamentul este aplicabil indiferent de nuanţa tenului, nu are efecte secundare şi nu implică niciun fel de durere sau doar o durere absolut neglijabilă, atenuată de utilizarea rolelor mecanice, astfel încât clienţii se pot întoarce la activităţile de zi cu zi imediat după terminarea şedinţei de tratament.
Un alt avantaj major este faptul că tratamentul cu VelaSmooth nu necesită urmarea unui tratament medicamentos în paralel.
Un program de tratament cu VelaSmooth cuprinde în medie 10-15 şedinţe, însă numărul acestora variază de la client la client, în funcţie de caracteristicile fiecăruia şi de rezultatul dorit.

Velashape smooth

rezultate-velasmoothrezultate-vela-shape

marturie-vela-shape
Detalii  si marturii puteti urmari si pe urmatoarele link-uri:
http://youtu.be/1IgWUm9ovWk : Velashape la B1tv
http://youtu.be/woRBGQf2adc : Velashape la Antena1
http://youtu.be/5So1wxB8-0s : Velashape la Prima Tv -Andreea Mantea
http://youtu.be/LE8Sl087ArU  : Velashape la Dr Oz
http://youtu.be/4UVmL9ci-k4 : Velashape la Dr Phil
http://youtu.be/fABXrIe5eHM : Velashape la Rachel Ray show