Manichiura, Pedichiura & Constructii Unghii

SERVICII OFERITE:

 • MANICHIURA SI PEDICHIURA CLASICA
 • MANICHIURA SI PEDICHIURA CU GEL SOLUBIL
 • CONSTRUCTII UNGHII

MANICHIURA SI PEDICHIURA CU GEL SOLUBIL

 • culoare fara imperfectiuni care dureaza peste 2 saptamani
 • un gel similar unui lac de unghii care se catalizeaza la lampa UV
 • se indeparteaza fara pilire , prin inmuiere
 • perfect pentru femeile ocupate, pentru ocazii speciale, vacante si in orice moment daca va doriti o culoare durabila

CONSTRUCTII UNGHII CU GEL

Manichiura reprezinta pentru majoritatea femeilor un detaliu al propriei personalitati, ce necesita intreaga atentie. Din nefericire nu intotdeauna putem avea o manichiura ireprosabila, uneori datorita anumitor incidente unghiile pot avea de suferit sau datorita exfolierii acestora suntem in imposibilitatea de a avea manichiura dorita. Daca manichiura naturala nu da rezultate atunci se poate apela si la cea artificiala.

Nu mai suporti exfolierea si ruperea unghiilor tocmai atunci cand le aveai pe toate la aceeasi dimensiune? Poate ca e momentul sa incerci alternativa artificiala! Unghiile false sunt optiunea ideala pentru cele care isi rod unghiile sau care au probleme cu cresterea lor. Unele femei incearca unghiile false pur si simplu pentru a scapa de „narav” iar altele vor doar sa aiba unghii superbe si usor de intretinut.
Daca sunt aplicate si apoi indepartate corespunzator, unghiile artificiale nu afecteaza foarte mult structura cornoasa a unghiilor tale, dar nici sa nu te astepti sa le imbunatateasca conditia lor actuala. Insa daca te decizi sa iti pui unghii false, acest obicei poate deveni pentru tine la fel de banal precum vopsitul parului, iar daca intr-o zi te hotarasti sa nu ti le mai pui, ele vor arata la fel ca inainte.

La salonul Allure se realizeaza manichiura tehnica cu gel. Aceasta reprezinta o alungire a unghiilor naturale sau o intarire a acestora dupa preferinte. Constructia unghiilor se face cu un gel special care se intareste in lampa UV. Printre avantajele manichiurii tehnice putem enumera:

 • intodeauna o manichiura impecabila
 • efectul special
 • rezistenta in timp
 • pot fi aplicate diverse modele sau picturi sub gel, acestea devenind permanente
 • se poate realiza un french permanent
 • lacul de unghii rezista o perioada mai indelungata.

Unghiile construite pot fi pastrate permanent facandu-se o intretinere a lor o data la 3  saptamani, in functie de cat de repede creste unghia naturala.
In plus, in oferta noastra se regaseste o gama variata de accesorii, printre care: strasuri, sclipici, flori naturale, perle, staniol, stelute ,cercel unghie,decoratii 3D, precum si pictura manuala.

CONSTRUCTII UNGHII  ACRYL

Unghiile cu acryl sunt perfecte persoanelor care muncesc mult, care isi folosesc mult mai mult mainile, celor care folosesc tastatura de exemplu pentru ca sunt mult mai rezistente si permit astfel de activitati. Unghiile cu acril sunt rezistente si nu se crapa usor, pot rezista si mai mult chiar si 6 saptamani fara intretinere. Este recomandat insa sa nu se stea atat de mult cu acestea si sa se faca intretinerea, pentru ca unghiile frumoase sunt cele ingrijte si cu aspect placut.

Modalitatea de aplicare a unghiilor cu acril

Se pregateste unghia (pilire, impingerea cuticulelor, degresare, etc)apoi se pune pe unghia naturala un suport special dupa care se aplica acrilul. Aceasta se construieste in prelungirea unghiei, lungimea si forma in functie de cum va doriti. Uscarea acestuia se face la aer nu se foloseste lampa Uv. Pentru a avea un aspect proaspat si pentru a ramane frumoase unghiile va trebui sa va faceti la cateva saptamani intretinerea.

Varietate de culori

Varietate de culoriAcrilul se gaseste de asemenea transparent dar si colorat : albastru, rosu, portocaliu, maro, roz, mov, argintiu, galben, negru, verde, cu sclipici