Coafor

SERVICII OFERITE:

  • TUNS FEMEI SI BARBATI
  • COAFAT
  • VOPSIT
  • EXTENSII DIN PAR NATURAL
  • TRATAMENTE CAPILARE

Stilistii nostri participa periodic la specializari in tara si strainatate pentru a va aduce la Salonul ALLURE cele mai noi tendinte in domeniu.
Suntem salon specializat si autorizat BLOND ME(Schwartzkopf Professional) , prima si cea mai inovatoare gama de culoare si ingrijire a parului blond.
Produse folosite:

  • Schwartzkopf Professional(Osis, BC Bonacure, BC Men , Igora Royal, Blond me)
  • Kemon –Hair Mania

EXTENSII DIN PAR NATURAL
Extensiile sunt construite din par natural de cea mai bun calitate, sunt dispuse sub forma de banda, fiind astfel atat usor de aplicat, cat si mult mai usor de intretinut decat suvitele clasice lipite cu keratina sau silicon, in jurul carora se incurca parul natural al clientei.

Extensiile se aplica folosind o tehnica unica in Romania, cu ajutorul unor capse achizitionate din Spania. Folosind aceasta tehnica de aplicare a extensiilor parul va fi aerisit, usor de spalat si de coafat.
Avantajul clar al acestor extensii este ca acestea pot fi refolosite de clienta, cand parul a crescut, ingreunand astfel pieptanatul. Se inlocuiesc doar capsele, ridicandu-se banda de extensie catre radacina. Astfel, extensiile pot fi purtate pana la 1 an daca sunt intretinute corect.

Aceasta intretinere consta in prinderea parului in timpul somnului si folosirea unui sampon si tratament profesional. Extensiile pot fi aplicate si sub forma de mese cu latimea de 10 cm sau suvite unice foarte colorate in diferite nuante pentru persoane care nu vor sa se vopseasca sau pentru clientele care isi doresc culori deosebite pentru ocazii speciale.
Ne referim si la cocuri de ocazie, unde aceasta mesa saun suvita poate constitui un adaos de par sau de culoare.
Acestor mese li se pot atasa clipsuri speciale, astfel incat clienta le poate scoate sau aplica din nou cand doreste.