LPG CELLU M6-ENDERMOLOGIE

CE este ENDERMOLOGIA®?
Enderomologia este tehnica aplicata intregului corp de un technician LPG care lupta cu celulita:un masaj terapeutic bazat pe diferite manevre,care actioneaza in toate directiile pielii.Lpg este unicul sistem care poate lupta cu celulita deoarece combina aspiratia cu masajul care se realizeaza prin 2 role .Numeroase manevre sunt aplicate intai pe spate,pe abdomen si pe tot corpul timp de 35 minute.Tehnicianul nostru individualizeaza tratamentul concentrandu-se pe zonele afectate de celulita.

Procesul de Endermologie®:
Endermologia este ca si cum s-ar efectua o gimnastica a pielii si a tesutului.Stimularea ciclica si continua ,combinata cu ansamblul rolelor asigura o actiune tridimensionala asupra pielii.LPG stimuleaza circulatia si faciliteaza scimbul de fluide.
Beneficii:
►diminuarea celulitei si a centimetrilor
►alternativa nechirurgicala pentru liposuctie
►netezirea pielii neuniforme-aspectul de portocala
►creste tonicitatea tesuturilor pielii
►reduce vizibilitatea arsurilor,cicatricilor
►remodeleaza fesele ,sanii si abdomenul
►remodeleaza corpul dupa nastere
►reduce durerile musculare
►imbunatateste fluxul limfatic
►mareste circulatia sangelui(de 300 de ori mai mult decat un masaj normal)

De ce se foloseste endermologia in lupta cu celulita?
►Metoda aprobata de FDA
►sigura si fara durere
►nechirurgicala si noninvaziva
►remodeleaza corpul
►netezeste pielea
►reduce efectiv celulita
Tratamentul endermologic:Tratamentele endermologice dureaza 35 minute,de 3 ori pe saptamana.Rezultate vizibile se vad dupa 8-10 sedinte.Este necesar a se bea 2L de apa /zip e toata durata tratamentului.Veti vedea rezultate fara dieta si exercitii si le veti putea mentine timp indelungat prin dieta si exercitii.Vor fi necesare 15-20 de tratamente pentru rezultate optime.O data pe luna este recomandat un tratament pentru mentinerea rezultatelor.De asemenea veti purta un costum special in timpul tratamentului.

Este endermologia sigura?
Da,nu exista efecte negative.

Ar trebui sa fac endermologie sau liposuctie?
Endermologia este folositoare pentru reducerea celulitei,conturarea corpului,reducerea in centimetri si nu are contraindicatii.Liposuctia este o masura chirurgicala care implica riscuri si complicatii-nu lupta cu celulita doar reduce centimetrii.

As putea face endermologie daca intentionez sa fac liposuctie?
Da,endermologia este recomandata de catre doctori inainte si dupa liposuctie(in special dupa)

Dieta si sportul diminueaza celulita?
Nu.Pentru ca celulita e o problema complexa,trebuie actionat asupra tesutului si asupra retentiei de fluide.Chiar si femeile care fac constant sport si au o alimentatie echilibrata au celulita.

Care este cel mai efficient tratament pentru a reduce celulita?
Cel mai efficient tratament este endermologia,o tehnica folosita in toata lumea si dovedita de 15 ani.LPG CELLU M^ este prima tehnica recunoscuta in lupta cu celulita.LPG Terapeutic masaj este prima tehnologie aprobata de FDA pentru reducerea celulitei si scaderea in circumferinta.

Endermologia doare?
In nici un caz,endermologia este ca un masaj mai puternic si este foarte relaxant.Cellu M6 poate fi programat pentru o relaxanta si placuta sedinta adaptata fiecarui client in parte.

Endermologia lucreaza si pentru barbati?
Da

Endermologia poate fi folosita si ca tratament facial?
Da,stimuland producerea de collagen,tonifiind pielea si incetinind procesul de imbatranire.